STARINSKI ELIKSIR MLADOSTI Čudotvorni napitak briše bore i pege, i podmlađuje telo
Foto: Youtube/Printscreen

Zdravlje kože je veoma bitno i zato je ne zapuštajte. Problemi sa kožom mogu biti uzrokovani lošim prehrambenim navikama, pa i konzumacijom cigareta i alkohola. Osim toga, stres je čest uzrok zdravstvenih problema, pa i ovih kožnih.


Zato pijte puno vode, jedite puno voća i povrća. Izbegavajte veliki unos soli, masti, brze hrane i obojenih neprirodnih pića. Radite ono što volite, oslobodite se stresa, budite fizički aktivni i bićete zdravi.

Često se perite i ne koristite hemijsku kozmetiku koja vam može naškoditi. Izbegavajte solarijume, oni vam nisu potrebni, a mnogo vam štete.

Oni su najčešći uzrok raka kože – melanoma. Inače, morate znati da tamni ten ionako nije u modi. Prirodni lek koji ćemo vam pokazati veoma je dobar za vaše zdravlje, jača imunitet, deluje preventivno na mnoge bolesti, čisti organizam i ubija ćelije raka. Takođe će učiniti vašu kožu zdravijom i lepšom, i podmladiti telo.

Sastojci:

4 limuna

10 kašika meda

3 čena belog luka

200 g lanenog ulja.

Priprema:

Očistite i sitno iseckajte luk. Isto uradite i sa limunom, pa dodajte ostale sastojke i izmiksajte. Konzumirajte jednu supenu kašiku ove mešavine dnevno i primetićete značajno poboljšanje. Čuvajte ovu mešavinu u frižideru.

 BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading