Ana dos Santos Cruz
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ana dos Santos Kruz je Brazilka koja je bila prinuđena da traži hranu na deponijama smeća kako bi izdržavala sebe i svog malog trogodišnjeg sina; Međutim, život 23-godišnjakine se dramatično promenio nakon što je pronašla novčanik.

Ovo je samo početak njene neverovatne priče koja je postala poznata preko društvenih mreža i ubrzo postala viralni fenomen. Mlada žena, samohrana majka, već nekoliko godina se posvetila sortiranju otpada kako bi reciklirala predmete koji se mogu prodati za reciklažu ili staro gvožđe.

Jednog od dana kada je kopala po kontejnerima, pronašla je malu torbu u kojoj je bilo nekoliko čekova. Ove su bile namenjene Onkološkoj bolnici Baretos, naglašava britanski list Dejli mejl. Ukupno je to bila donacija od nešto manje od 72.000 evra.

Žena je verovala da je novac lažan ili da su dokumenti bezvredni. Uprkos tome, odlučila je da ode u medicinski centar kako bi izvršio odgovarajući povratak. 

Po dolasku, primaoci su bili zapanjeni kada su otkrili da portfolio još uvek sadrži punu vrednost donacije. Ispostavilo se da je to bio ček koji je izdala osoba koja je nedeljama ranije odlučila da donira novac, ali su papiri nakon napada pljačkaša završili u kanti za smeće.

Direktor bolnice je, iz zahvalnosti, medijima ispričao šta se dogodilo. Kao rezultat toga, Ana je postala veoma popularna ne samo zbog svoje iskrenosti, već i zbog svoje lepote. Nacionalna televizija ju je kontaktirala i odlučila da joj da priliku da učestvuje u TV emisiji uživo.

Kad se pojavila u javnosti mnogi su bili začudili izrazitom lepotom mlade žene. Nakon pojavljivanja na velikom ekranu, kontaktirala je poznati tržni centar da joj ponudi da bude njihov model. Posao joj je ponudila i manekenska agencija u Brazilu.

Nakon što je Ana dos Santos Kruz počela da se bavi manekenstvom, istakla je da želi da zarađeni novac iskoristi za školovanje u školi za medicinske sestre i tako svom sinu omogući bolji život.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading