novčanik
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da li boja našeg novčanika zaista ima veze sa tim da li je više pun ili prazan? Ako je verovati feng šuiju – ima! Svaka boja je povezana sa određenim elementima, pa ako ste rođeni u znaku vode, vatre, zemlje ili vazduha, morate pažljivo odabrati boju prema elementu u kome ste rođeni, savetuju na Feng šui portalu za početnike.

Plava

– Plava boja simbolizuje da će novac teći iz vaših ruku baš kao voda i ne preporučuje se kao izbor za vaš novčanik.

 Crvena

– Slično crvenoj boji koja simbolizuje vatru, veruje se da „sagoreva“ mogućnosti za bogatstvo za one koji nisu rođeni u elementu vatre ili zemlje.

Crna

- Predstavlja bogatstvo i napredak. Ako želite da napredujete na poslovnom i finansijskom planu, crni novčanik je pravi izbor za ljude rođene u znaku vode. 

Smeđa

– Ovo je prava boja za ljude koji pokušavaju da uštede novac ili troše što je moguće manje. Odličan je izbor za ljude rođene pod elementom vatre ili vode.

Zelena

– Simboliše rast i život, pa je u feng šuiju zelena biljka neophodna u domovima ljudi koji žele da napreduju na ličnom i poslovnom nivou. Ili započnite nove, uspešne početke. Preporučuje se osobama rođenim pod zemaljskim znakom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading