RADNO VREME TOKOM BADNJE VEČERI I BOŽIĆA Ovako će raditi prodavnice, pošte, pijace, parking...
Alo

Danas, 6. januara, mnoge prodavnice će raditi skraćeno do 18 časova, dok će Božić biti neradan.

Radno vreme tržnih centara za Božić

Tržni centri će na Badnji dan, 6. januara, raditi skraćeno, od 10 do 18 časova, dok će za Božić, 7. januara, biti zatvoreni.

Što se tiče bioskopa u TC oni će raditi i 7. januara uglavnom od popodne pa do 23 časa, dok će 6. januara raditi uglavnom do 16 časova.

Radno vreme supermarketa za Božić

Velika većina će na Badnji dan raditi skraćeno do 18 časova, dok će 7. januara biti zatvoreni.

Radno vreme pijaca za praznike

Zelene pijace 7. januara neće raditi, saopštili su iz JKP-a "Beogradske pijace", dok će pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Bele vode” i „Dušanovac” 7. januara raditi skraćeno od 6 do 14 časova.

Sve o radnom vremenu pijaca pročitajte na ovom linku

Radno vreme pekara za Božić

One po pravilu za praznike imaju najšarenije radno vreme, a sve zavisi od samog gazde. Realno je da će u subotu mnoge raditi skraćeno, dok 7. januara većina neće raditi. Računajte da će one koje inače rade od 0-24 biti otvorene svih dana.

Radno vreme apoteka za praznike

Državne apoteke, one u sistemu "Apoteka Beograd", ne rade tokom zvaničnih neradnih dana. Međutim, da rade non-stop moraju dežurne apoteke, a u Beogradu to su one u Nemanjinoj 2, Kralja Milana 9, Glavnoj 24 (Zemun), Maršala Tolbuhina 30 i Dr Đorđa Kovačevića 27. Ukoliko dođe do nekih izmena o radu državnih apoteka, to će biti objavljeno na ovom linku Apoteka Beograd, pa je najbolje da proverite pre nego što se ka nekoj od njih uputite.

Dežurne apoteke u Beogradu

Dežurne apoteke koje inače rade od 00 do 24 časa, otvorene su i tokom praznika:

Sveti Sava, Nemanjina 2 (6643-170)
„Prvi maj“, Kralja Milana 9 (3241-349)
„Bogdan Vujošević“, Bulevar maršala Tolbuhina 30 (2601-887)
„Zemun“, Glavna 34 (2618-582)
„Gornji grad“; Dr Đorđa Kovačevića 27, Lazarevac (8129-611)

Radno vreme pošta za praznike

Za Božić, 7. januara, radiće samo dežurne pošte, saopšteno je iz Pošta Srbije. Svih dana praznika Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošte na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Čukarka i administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, radiće non-stop.

U nedelju 7. januara, u Beogradu dežuraće Glavna pošta, pošta u Bulevaru Vudroa Vilsona bb („Zimska bajka”) i pošta na aerodromu Nikola Tesla. Izuzev pošte na graničnom prelazu Sremska Rača, radiće pošte na svim administrativnim i graničnim prelazima.

U subotu 6. januara, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno, do 17 časova. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading