nikola camaj
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/Vijesti Online

„Gospodine Bogdanoviću, uz potvrdu da ja zaista nisam imao uvid u pomenuti sporazum, moram istaći da su se mnogi predizborni sporazumi gazili posle izbora. Stoga sam dao sebi za pravo da doživim kako sam saopštio, postupak gospodina Zenke i Vaše saopštenje“, poručio je Camaj.

No, dodaje, ako nije imao uvid u pomenuti dokument, ističe da je imao priliku da pogleda sporazum Demokrata i URA, kojim su se, kako navodi, takođe zakleli, da će zajedno pregovarati oko vlade.

On je, kako kaže, dostavio na uvid deo pomenutog sporazuma, i to samo radi dokazivanja da predizborni sporazumi nisu „sveto pismo.“

„Pa ni vaše, ni Zenkino“, naveo je Camaj.

Kako dodaje, njegovo saopštenje nije imalo za cilj da iritira ničiju reakciju, sem iskaza odnosa prema brojevima koji treba, odnosno koji mogu da sačine vladu, i zadovoljstva što se do tih brojeva, kako je on shvatio pomenute izjave, došlo.

„U svakom slučaju nije moje da odredim ko može, a ko ne u Vladu, ali svakako, mi ćemo se odrediti prema toj vladi, na osnovu toga ko će biti deo te vlade. I na kraju, molio bih Bogdanovića da poslanike manjina ostavi da vode svoju politiku, i da se udruže kako oni smatraju da je najbolje, jer oni samo poboljšavaju evropski imidž Crne Gore“, zaključio je Camaj.

Podsećamo, generalni sekretar Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović saopštio je da se Mehmed Zenka sporazumom koji je potpisao sa DPS-om obavezao da ostaje dosledan DPS-ovoj politici, kao i da svaku buduću saradnju s drugim političkim subjektima usklađuje s DPS-om.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading