nebojša medojević
Foto: Printscreen/YouTube/ADRIA TV Montenegro

„Svi ključni bosovi su na slobodi, sa milijardama krvavih para. Kad policija, ANB, Tužilaštvo i sudovi budu u funkciji narko terorista, ta je zemlja i društvo teško bolesno! Kancer je metastazirao. Država nestaje. Ne pomaže voda majko sa Korita Ivanova, ne pomaže ni trobojka, ni državna zastava, ni pop Milo, ni Krsto Zrnov, ni EU, ni građanske NVO, ni semnirai, ni istraživanja javnog mnjenja, ni gej parade, ni Picula, ni Lajčak, ni Bilčik“, ocenio je Medojević.

On je istakao da je Crnoj Gori potreban veliki reset i promena sistema.

„Prvi korak je rušenje temelja bolesnog Sistema, kojeg je uspostavio Đukanović. Na temeljima pljačke, nemorala, korupcije, kriminala, duvanske i narko mafije i krvavog novca ne može se graditi srećna država. Mafijaška hobotnica se gađa u glavu. Ako joj otkinete samo pipak – on se ponovo vrati. Ali kako kada DPS jurišnici i dalje Đukanovića doživljavaju kao oca nacije. JKa sam Crnogorac i suverenista bio i kad je on bio Srbin i Miloševićev izbor. Možda je Đukanović otac neke nove nacije – Milogoraca, ali ja njoj ne pripadam”, smatra on.

Medojević napominje i da su Milogora i Milogorci možda zasluga Đukanovića, ali to nema nikakve veze sa Crnom Gorom i Crnogorcima Svetog Petra Cetinjskog.

„Zato naši borbeni pokliči ‘Mi ili On’ i ‘Milo lopove’ i dalje odzvanjaju po Crnoj Gori. Ali, nažalost, to nema ko da čuje. Vladaocima su važniji mejlovi iz ambasada i sopstveni džepovi. Ako sami nste svesni svoje bolesti i ako birate vračeve i seoske travare da vas leče – nećete daleko stići. Monstrumi će vas pojesti“, zaključio je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading