OD OVOGA ZASTAJE DAH Ovako izgleda vila Jovane i Zeljka Joksimovića, iznenadićete se kada čujete koliko su uložili u ovu nekretninu
Foto: Ataimages

Jovana i Željko Joksimović pre nekoliko godina su se preselili iz stana na Vračaru u velelepnu kuću na Senjaku.

Vilu su kupili od prijatelja, Ivane Mišković i Gorana Karića, a kako je svojevremeno pisao "Hello", za ovu nekretninu izdvojili su 2,5 miliona evra, ako se ne računa uređivanje enterijera.

Željkova ćerka iz prvog braka, Mina Joksimović, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako neretko objavulje fotografije i iz njihovog doma.

Kako se vidi na fotografijama, u kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kao i velikim ogledalom.

Joksimovići ispred raskošne vile imaju i ogroman bazen, te je Mina jednom prilikom pokazala kako tu uživa u letnjim danima.

 

 

Inače, Željko Joksimović u skladnom je braku sa voditeljkom Jovanom sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, i sina kostu, dok je iz prvog braka sa bivšom suprugom Vesnom dobio Minu.

"NEPRIJATNO JE, 300 LJUDI NAM DIŠE ZA VRATOM" Vuk Kostić otkrio kako su izgledale intimne scene sa Ninom Janković, glumica se ukočila!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading