RAZVEDENA SAM, ALI NE SVOJOM KRIVICOM Goca Lazarević žestoko o bivšim partnerima: Slabići ne mogu da mi pariraju
Foto: Printscreen/Printscreen/PINK TV

Ipak, nakon ovog kraha, Goca je otvorila srce za novu ljubav kada je uplovila u vezu sa Brankom Vukićevićem koji je preminuo 2010. godina i koga pevačica tvrdi da nije preoblela.

Od tada o njenom ljubavno životu se ne zna gotovo ništa zbog čega je prilikom jednog gostovanja na Grand televiziji javno progovorila o toj temi

– Razvedena, ne svojom krivicom. Jaka, vrlo samosvesna i snažna žena koja ne želi da bude u emotivnoj vezi, jer muškarcu su slabići koji ne mogu da mi pariraju– u svom sitlu je odgovorila Goca koja je zatim priznala da je otvorena za avanture.

– Ja sam rođena za avanturu, uzmem krenem, pa se sapletem pa padnem. Kažem nekome da mu je lepo uniče, oni kažu da im je to dete i tako– šaljivo je rekla Lazarevićeva u emisiji kod Lee Kiš.

Podsećamo, Goca je u jednom intervjuu za domaće medije istakla kako je ona doživela dve prave ljubavi.

– Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav – Branimir Vukićević – neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala. Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš… Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih… Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu– rekla je tada pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading