Goca plače
Foto: Printscreen/Printscreen/PINK TV

Goca Lazarević danas živi miran i ispunjen život, a dok nije počela da živi samostalno prošla je kroz brojne izazove. Roditelji su joj radili u inostranstvu, a ona i brat svakoga dana su jeli paštetu i margarin. Od toga je kako je priznala dobila gastritis. 

Životna priča Goce Lazarević mami suze.

Majka joj je nastradala u saobraćajnoj nesreći, a njen odlazak nikada nije prebolela. Otac se nakon toga nekoliko puta nezvanično ženio.

SPAKOVALA SAM STVARI U KARTONSKU KUTIJU Potresna ispovest Goce Lazarević: TUKAO ME JE IZ LJUBOMORE

Printscreen/PINK TV

 

- Tata se nakon toga nezvanično ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kada je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigde u blizini da pobegnem da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd - ispričala je svojevremeno Goca koja imala problem u porodici u kojoj je boravila. Sin jedinac bio je ljubomoran na nju i često ju je tukao.

- Nije voleo što sam ja tu. Svaki dan me je tukao iz ljubomore, a jednom kada me je ozbiljno udario sam mu vratila. Tada mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla sam da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla - rekla je u emisiji "Glamur" svojevremeno pevačica koja je sigurnost pronašla pokraj Milutina Popovića Zahara sa kojim je provela 16 godina u braku.

 

@alo_portal Ekipa Alo! bila je na proslavi prvog rođendana blizanaca Petra Mitića i Ivane Pavković. Dečaci Vukan i Vojin napunili su godinu dana, a srećni mama i tata svojski su se potrudili da sve bude na nivou kako za decu, tako i za odrasle zvanice. Među gostima pojavila se i Jelena Kostov, koja je progovorila o poslu, kao i o porodici, o kojoj retko priča. #alo #aloonline #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryoupage #foryou #pevacica #jelenakostov ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading