Slavica Ćukteraš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Tokom jučerašnjeg dana Srbiju je pogodila strašna superćelijska oluja, koja je razorila domove, ulice, šume...

Mnogi poznati su se već oglasili i Instagram profilu.

Era Ojdanić ističe da mu je superćelijska oluja donela totalni haos u dvorištu, te da od ranog jutra pokušava da raskrči štetu koja mu je napravljena. Srećom, nema materijalne štete:

SUPERĆELIJSKA OLUJA UNIŠTILA DOMOVE POZNATIH Stravične scene apokalipse! (FOTO)

 

 

- Napravilo mi je haos u dvorištu, stabla, granje polomljeno, ali srećom nikakva materijalna šteta. Svi objekti koje imam su mi čitavi hvala Bogu dragom. Upravo čistim i metem, ali nek je živa glava i da smo svi zdravi - rekao je Ojdanić za "Republiku".

Nada Topčagić, koja ne krije da je u totalnom rastrojstvu, kako zbog imanja na Tari, tako i zbog kuće u Banovcima, za koju su joj komšije već javile da je pogođena. Nada se uplašila da je stigla apokalipsa, te nam je ispričala gde se nalazila u jeku oluje:

nada

Printscreen

 

- Ne znam šta se desilo sve u Banovcima, javili su mi da je neki haos bio, nemam kapiju, odnelo mi je kapiju, ali dobro, videću, sad ću ,moram da odem da pogledam, sad ću zvati ljude na Tari, ako su odneli krovovi... Bilo je jezivo, ja sam bila kod snajke u trenutku kada je sve krenulo da se dešava, sad sedim sa kumovima i prepričavamo šta se sve desilo, i zove je otac, pita da li je sve u redu, jer mi smo ovde u ušuškanom delu, zgrada nam je na lepoj lokaciji, ali opet, meni je terasa uništena, sve je odletelo, sasksije, cveće, lavori sa vodom, a nije mi dao đavo mira, pričala sam sa njenom kumom, čula sam samo neka lomljava i da je buka, krš i lom. Pogledala sam vesti, portale, apokalipsa je bila... Prošlo je neko vreme, meni Zlatko javlja da krenem ka njemu, nisam ni mogla, svuda klupe i drveće... U Banovcima kažu da je otišla kapija, ali večeras imam neki koncert u Barajevu, za kompozitore, sad se spremam za tamo - ispričala je Nada za "Republiku". 

Goca Božinovska, kojoj je oluja uništila voćke u dvorištu, ističe i da čekaju majstore kako bi se šteta sanirala. 

SUPERĆELIJSKA OLUJA UNIŠTILA DOMOVE POZNATIH Stravične scene apokalipse! (FOTO)

E-stock

 

- Nama je vetar otkinuo deo lima, sve je letelo po dvorištu. Otpalo je nekoliko crepova, pa sad čekamo majstore da dođu da se sve to sanira. Žao mi je bilo i za neke polomljene voćke u dvorištu što sam gajila, to je sve uništeno, a lepo je rodilo pa sam se radovala. Sve se desilo kroz pet minuta, mrkli mrak i haos. Treba i nekoliko oluka da se sredi koji su pokidani. Bitno je Bogu hvala da smo svi dobro i da niko nije povređen. Sad tek vidim da je svuda bilo jako nevreme, svuda je materijalne štete - rekla je Goca Božinovska za "Republiku". 

Slavica Ćukteraš oglasila se na Instagramu, objavila je snimak uništenih drveća, klupa, a nije ni krila da se zgrada tresla, dok je oluja trajala. 

Slavica Ćukteraš

Foto: Printscreen/instagram

 

Milan Topalović Topalko se javno požalio i otkrio kakvu mu je štetu olujni vetar napravio, a sve je usnimio i podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Topalko imao nesreću usred oluje

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, on je objavio snimak automobila, koji je bio parkiran ispred kuće i koji je umalo "stradao", kada olujni vetar polomio sve grane oraha ispod kog je bio automobil.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading