LAŽIRALA SMRT, SEKLA VENE, DOŽIVELA INFARKT, TUKLA SE U RIJALITIJU Ko je Slađana Petrušić koja je osuđena na zatvorsku kaznu
Foto: Alo/Printscreen

Danas je u medijima odjeknula vest da je bivša rijaliti učesnica i voditeljka Slađana Đetrušič osuđena na šest meseci zatvora zbog toga što je 2015. pretukla Jelenu Golubović u "Parovima". 

Slađana Petrušić je hrvatska glumica i bivša voditeljka rijalitija "Parovi" i emisije "Provodadžije", a tokom trajanja rijalitija više puta je bila tema medija.

Slađana je poznata kao osoba od skandala, a javnost je zgrozila kada je lažirala sopstvenu smrt. 

Naime, ova voditeljka je bila u centru skandala i kada je nasrnula na goste emisije koju je vodila. Ona se često fizički sukobljavala i sa drugim učesnicima rijalitija.

U maju 2019. godine je, kako su prenosili mediji, doživela blaži infarkt, zbog čega je neko vreme odsustvovala sa televizije.

U februaru 2020. godine Petrušić je isekla vene. Do incidenta je došlo nakon što je saopšteno da je kažnjena zbog iznošenja neistina na račun produkcije. Kada je učesnici saopštena kazna, u kojoj je navedeno i da mora otići u izolaciju, Slađana se pobunila odbijajući da to učini.

Podsetimo, ona se nakon što je lažirala svoju smrt oglasila sa osmehom od uva do uva, pa uputila skandaloznu poruku "da je na nebu još uvek". 

@alo_portal Brenin sin stigao na slavlje kod Trajkovića, a njegova transformacija nije prošla neopaženo! #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ #fypシ゚viral #djani #lepabrena #viktorzivojinovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading