LAŽIRALA SVOJU SMRT, PA NAJAVILA ULAZAK U ELITU Ova voditeljka će biti učsenica Zadruge 7
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Novi rijaliti projekat „Elita” počinje sa emitovanjem 3. septembra, a javnost sve više intrigira ko će biti deo ovog formata. Zasada su poznata samo neka od imena, a na svom Instagramu ulazak je potvrdila i kontroverzna učesnica rijalitija, voditeljka i pevačica Slađana Petrušić

Naime, ona je sa pratiocima na Instagramu podelila da ulazi u "Elitu" i da nema honorar, te da igra na sve ili ništa, ali i da se nada isključivo pobedi.

- Ulazim u „Elitu”, budite mi podrška kao nekad. Ulazim bez honorara. Zanima me samo prvo mesto - ili pobeda ili izlazim sa nulom. Narod odlučuje - napisala je Slađa u okviru svojih Instagram storija. 

LAŽIRALA SVOJU SMRT, PA NAJAVILA ULAZAK U ELITU Ova voditeljka će biti učsenica Zadruge 7

Facebook printscreen

 

Pre nekoliko nedelja Slađa je dospela u žižu javnosti kada je lažirala svoju smrt, zbog čega je naišla na osudu brojnih fanova. 

Podsetimo, svoj ulazak u novi rijaliti format su potvrdili Miljana Kulić, Osman i Kristina Karić, Aca Bulić i Ana Ćurčić, Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, ali i voditelj Marko Đedović. Deo ovoga biće još mnogi rijaliti igrači, skandal-majstori, ai i brojne javne ličnosti. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading