Soraja
Foto: Alo/Printscreen

Soraja Vučelić uživa u ulozi majke od kako je dobila sina Kana, a od tada se povukla sa javne scene i slabo se oglašava za domaće medije.

Ona je poznata kao neko ko privlači ogromnu pažnju javnosti zbog svog fizičkog izgleda i drastičnih promena imidža koje je prate.

Soraja je veoma aktivna na društvenim mrežama gde neretko objavljuje provokativan sadržaj, tako da su i ovaj put fotografije koje je objavila postale viralne.

Ona je na tim fotkama vrlo oskudno obučena, na sebi je imala šljokičaste duboke čizme poznatog brenda za koje se spekuliše da vrede preko 20.000 evra.

 

 

Mnogima je naravno njeno bujno poprsje zapalo za oko a komentari na račun njenog izgleda kao i samih čizmi nisu izostali.

"Brutalno zgodna!", "Savršena", "Lepotica", Ladno nosi čizme od pre 3 godine! Da li je to realno da se dogodi madam Soraji?", "Beyonce", "Nijedna žena ne može da izgleda tako skupo a da pokaže toliko kože".

Podsećamo, starleta je nedadvno privukla veliku pažnju svojim izgledom, odnosno obrvama.Soraja je promenila imidž i pustila duge obrve, kojima mnoge šokira.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading