VERILI SE IVANA KRUNIĆ I BANE ČOLAK! Bivša zadrugarka se odmah pohvalila skupocenim prstenom, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO)
Foto: Massnori Josida

Nekadašnji učesnici rijalitija "Zadruga" Ivana Krunić i Bane Čolak rešili su da stanu na "ludi kamen".

Naime, bivša zadrugarka i pevačica pokazala je verenički prsten na Instagramu, a njenu objavu je i on stavio na svoj profil.

VERILI SE IVANA KRUNIĆ I BANE ČOLAK! Bivša zadrugarka se odmah pohvalila skupocenim prstenom, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO)

Printscreen

 

- Bila sam u fazonu da li da vam kažem ili ne... Ali, ako ste već sve prošli sa nama, podržali nas i bodrili, okej je da ovo podelimo sa vama - napisala je ona u opisu fotografije na kojoj vidimo i ruže i sveće.

Podsetimo, Ivana i Bane su dugo krili da su u emotivnoj vezi.

- Krili smo vezu da bi sačuvali našu sreću, jer smo videli da je naša sreća mnogo privlačila zle ljude i bila trn u oku mnogima, jedini koji su znali za nas su ljudi koji nas iskreno vole, a to su naše porodice i najbliži prijatelji - kazala je Ivana jednom prilikom.

ZBOG OVOGA NE SPAVAJU NI U ZADRUZI! Zola, Dino i Car preskočili vreme za odmor, pa uradili ovo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lav

14.03.2022 08:18

Ivana, mislila sam da si inteligentnija. Gde nadje tog smaraca. Kad krene da prica, nigde tacke, nigde zareza, kao EKG. Da covek izludi dok ga slusa. A tek lazne suze...

Goca

14.03.2022 09:46

A u mala mislila Sam da si pametna sta izabra uzas

Zuta

14.03.2022 09:49

Da li si ti devojko normalna? Imas li oci, usi? Njrgov nacin govora bi me izludeo za 24h. Kako mozes da izdrzis da ga slusas? Steta i za tebe i za tvoju karijeru. Kad god ga slusam pitam se gde se gasi a tek cinjenica da si muza nasla u rijalitiju...!!!