EKSKLUZIVNO! Bivši zadrugari uživaju u ljubavi spremni za sledeći korak: Čolak tajno verio Ivanu!
Foto: Massnori Josida

Da rijaliti ljubav može da opstane i kada se ugase kamere i svetla reflektora, dokaz su Ivana Krunić i Bane Čolak, koji su ekskluzivno za Rijaliti plus otkrili da su se verili.

Ponosna vlasnica prstena ističe da je presrećna zbog činjenice da ju je njen izabranik verio i što od tog emotivnog čina nije napravio cirkus i paradu kiča. Dok se zaljubljeno gledaju, budući mladoženja iznosi detalje veridbe.

EKSKLUZIVNO! Bivši zadrugari uživaju u ljubavi spremni za sledeći korak: Čolak tajno verio Ivanu!

Foto: Massnori Josida

 

- Niko ne zna da smo se verili, trudimo se da naš privatni život sklonimo od očiju javnosti koliko je to moguće i kad smo se pomirili posle rijalitija, niko nije znao da smo zajedno i sad smo se verili i nismo imali potrebu da objavljujemo, evo vama smo sad to prvo rekli - rekao je ponosno Bane, na šta se Ivana nadovezala:

- Imam nekoliko koleginica s estrade s kojim se družim i pitale su me zašto nisam podelila na svom Instagramu prsten, jer smatraju da sam javna ličnost i da su ljudi sa mnom preživljavali lepe i loše trenutke i da je to trebalo da podelim sa svima - ispričala je Krunićeva, i otkrila kako je izgledao sam čin veridbe.

EKSKLUZIVNO! Bivši zadrugari uživaju u ljubavi spremni za sledeći korak: Čolak tajno verio Ivanu!

Foto: Massnori Josida

 

- To je bilo toliko specijalno, da ja vama sada to ne mogu ni da prepričam, on se zaista toliko potrudio da to bude baš glamurozno. Imala sam osećaj da će doći do veridbe, međutim, moram vam priznati da sam se uplašila da će on od svega toga da napravi neku ludnicu, ali on je poznavajući mene to uradio na jedan najromantičniji način - ispričala je buduća gospođa Čolak.

Zaljubljeni par planira venčanje i svadbeno veselje, a o svemu tome Čolak kaže.

- Kažu da posle veridbe treba da ide svadba, mi svakako planiramo da uskoro napravimo veliko veselje, još uvek ne znam tačno datum kada će se to desiti, jer Ivana ima puno obaveza zbog nastupa, ali nadam se da ćemo uklopiti neko vreme koje svima odgovara i da ćemo napraviti jednu ozbiljnu ludnicu - rekao je Čolak, a njegova izabranica je otkrila da se pored njega oseća kao prava princeza.

- Bane je jedan požrtvovan muškarac i ja sam pored njega naučila da budem prava dama. Ceo život sam imala potrebu da budem muškarac u vezama, nikada nisam imala pored sebe nekoga da se osećam kao žena, sve dok nisam upoznala Baneta. Prsten mi trenutno nije na ruci jer je na skraćivanju, ali čim se doradi staviću ga i neću ga skidati s ruke - rekla je ona, na šta je on konstatovao da bi možda trebao da bude stroži prema njoj.

- Možda bi trebalo da budem malo stroži u našoj vezi, jer sam je previše razmazio, kasnije će mi biti teško da je vratim na fabrička podešavanja - završili su razgovor za Rijaliti plus zaljubljeni golupčići.

EKSKLUZIVNO! Bivši zadrugari uživaju u ljubavi spremni za sledeći korak: Čolak tajno verio Ivanu!

Foto: Massnori Josida

 

Pukle su mi tetive, ali ide nabolje

Bane Čolak nedavno je morao da napusti Zadrugu 5 zbog povrede noge. Kako bivši rijaliti učesnik ističe, svoje zdravstvene probleme još uvek nije rešio i zasad nema u planu da se vrati u „belu kuću“.

- Zasad sam bolje, još uvek nije sve u redu kada je moje zdravstveno stanje u pitanju, ali ide ka tome da bude. Pukle su mi tetive, 40 odsto je puklo, sad trenutno radim vežbe da ih ojačam i nadam se da će se uskoro to rešiti - rekao je Bane za Rijaliti plus.

Ivani skraćujem suknje za nastupe!

Bane Čolak je siguran u svoju izabranicu Ivanu Krunić i ne pravi joj probleme kad je reč o njenoj karijeri. Kako kaže, nije ljubomoran i savetuje je da na nastupima oblači što kraće suknje.

- Ivana i ja smo 27 meseci u vezi i ona konstantno radi punom parom, da sam imao potrebu da joj produžavam suknje i otimam mikrofon iz ruke, to bih do sada verovatno učinio. Ja sam taj koji joj skraćuje suknju, a ne produžava je - priznao je Bane za Rijaliti plus.

POKUŠALI SU DA NAS RASTAVE! Bivši zadrugar otkriva detalje veridbe sa pevačicom, ovo javnost nije znala!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Rea

15.03.2022 08:48

Ivana, samo se pitam da li si ti normalna? Kakva udaja? Za koga? Steta, a prelepa si. Ceo zivot ces da se pitas gde se gasi doticni. Steta.