Tetovaža
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Kristi Fric, poznata Tiktokerka iz Ohaja, Amerike, nedavno je odlučila da obeleži novu fazu svog života tetovažom. Međutim, ona nije ni slutila da će napraviti veliku grešku. Naime, tatu majstor je nije najbolje razumeo, tako da je on zamenio slova i umesto natpisa "bosonoga kraljica" (barefoot queen), Kristi je dobila "kraljicu medveđih stopala". (bearfoot queen).

Greška je nastala pošto se obe reči i bosonog i medved na engleskom izgovaraju isto, a čak se slično i pišu. Iako je njen suprug Set osvojio takmičenje iz pisanja, čak ni on u početku nije primetio ovu grešku.

Nesvakidašnja situacija je postala očigledna kada je Kristi sva ponosna objavila fotografiju tetovaže na društvenim mrežama. Tek tada je shvatila da je napravila grešku.

Značenje ove tetovaže koja je urađena na stopalu ove devojke ima veliko značenje. Naime, Kristi i njen suprug žive u Ohaju i pre godinu dana su doneli odluku da šetaju bosonogi gde god da idu, čak i po eksluzivnim prodavnicama u tržnim centrima ili u marketima prilikom nabavke namirnica. Oni šetaju bosi svuda, čak i napolju po ulicama i usred snega. Ovakav način života izlaže ih povredama od teških metala poput arsena, olova i drugih zagađivača, ali im pomaže da izgrade imunitet. Oni smatraju da je bitnije da imaju dobar imunitet i da istrpe poneku povredu usled hodanja bez obuće i čarapa.

Kristi se susrela sa različitim reakcijama na Tik-toku kada je objavila grešku nastalu tetoviranjem. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog toga što šeta bosonoga, ukazujući na mogućnost infekcije i povreda. Drugi su predložili da prekrije grešku novom tetovažom ili da jednostavno nosi čarape i cipele.

- Sada potpuno žalim što sam uradila ovu tetovažu. Može li mi iko pomoći kako da ispravim grešku - upitala je ona svoje pratioce na Tik-toku, a o njoj je pisao i San.

Snimak je dobio na hiljade komentara, a mnogi nisu shvatili ponetu bosonogog šetanja.

- Kristi na snimku kaže da je toliko tipično da stanovnici Ohaja idu svuda bosi, ali ja sam iz Ohaja i nikad nikog nisam video.

- Kakav imunitet izgrađujete šetajući bosi po snegu, hladnoći i prljavštini?

- Ne bih da paničim, ali znate li da u Africi najveći broj ljudi umre zbog infekcije koje navuku na stopalima, hodajući bosi.

- Kao, svuda ide bosa, a u salon za tetoviranje došla u patikama, koga vi zezate?

- Ta tetovaža ti je najmanji problem, misli na svoje zdravlje, prestani da hodaš bosa.

- Čudo vas neko nije uhapsio do sad.

- Ženo, prekrij tu tetovažu čarapom i počni da nosiš obuću kao svi normalni ljudi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading