Padel
Foto: Alo/Alo/Miloš Rangelov

Konačno je došao i taj dan, međunarodni "Padel Belgrade Open" je stigao u prestonicu Srbije! 

Posle kvalifikacija za glavni turnir, danas i sutra igraju se oni najvažniji mečevi polufinala i finala. 

Takmičarski program je počeo u 12 sati mečom u miks dublu. Takođe, biće odigrani četvrtfinalni i polufinalni mečevi iz Masters kategorije, kao i polufinalni mečevi Rekreativne kategorije turnira "Košutnjak Open", dok će prvog oktobra, isto od 12 časova biti igrani polufinalni i finalni mečevi Miks kategorije, ali i finalni meč Rekreativne kategorije, revijalni meč turnira i finale Masters kategorije. 

Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ Počinje prvo izdanje "Padel Belgrade Open-a!"

Svoje padel umeće u miks dublu je pokazala i poznata voditeljka Jovana Joksimović. 

Takođe, prvog dana turnira, na tribinama je i Zvezdan Terzić, generalni direktor FK Crvena zvezda.  

Padel

Alo/Miloš Rangelov

 

Učesnici turnira u Masters kategoriji biće gostujući timovi iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske, kao i dva reprezentativna tima iz Srbije, u kojima će nastupati direktor teniskog Srbija opena, ambasador turnira i jedan od najboljih srpskih igrača Đorđe Đoković (u paru sa Markom Boškovićem) i bivši teniski profesionalac i jedan od najboljih dubl-trenera na svetu Miki Janković (u paru sa Vasilijem Mikićem).

Padel centar turnira priređen je na najvišem svetskom nivou i pored velikog centralnog stadiona sadrži i Zonu za navijače, VIP Zonu i odvojenu Zonu za takmičare u kojima će posetioci i takmičari uživati u mečevima i prigodnom zabavnom programu tokom ovog vikenda. 

Ulaz na turnir tokom oba takmičarska dana je u padel centar na šetalištu "Beograda na vodi", iza zgrade Geozavoda je besplatan. 

Važnu podršku realizaciji turnira pružili su grad Beograd i "Beograd na vodi". 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading