Đorđe Mijailović
Foto: Printscreen/Alo

Posle kvalifikacija za glavni turnir, danas i sutra igraju se oni najvažniji mečevi polufinala i finala.  

Takmičarski program je počeo u 12 sati mečom u miks dublu. Takođe, biće odigrani četvrtfinalni i polufinalni mečevi iz Masters kategorije, kao i polufinalni mečevi Rekreativne kategorije turnira "Košutnjak Open", dok će prvog oktobra, isto od 12 časova biti igrani polufinalni i finalni mečevi Miks kategorije, ali i finalni meč Rekreativne kategorije, revijalni meč turnira i finale Masters kategorije. 

JOVANA JOKSIMOVIĆ PRIKAZUJE PADEL UMEĆE Pogledajte kako poznata voditeljka udara lopticu iz sve snage na "Padel Belgrade Openu" (VIDEO)

Direktor turnira Đorđe Mijailović, izneo je svoje utiske za Alo! o samoj organizaciji ovog vrlo važnog turnira za Beograd i generalno čitavu Srbiju. 

- U rekordnom roku smo sve ovo organizovali i prezadovoljan sam kako sve izgleda. Počeli smo sa mečom četvrtfinala u miksu, posle nas čekaju i mečevi masters kategorije. Večeras od 18 sati očekujemo i polufinalni meč u kom će igrati i Đorđe Đoković - rekao je Mijailović. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading