Padel
Foto: Alo/Alo/Miloš Rangelov

Međunarodni "Padel Belgrade Open" održao se ovog vikenda u Srbiji po prvi put. Manifestacija je privukla veliki broj gledalaca koji su u Beogradu na vodi imali priliku da uživaju u umeću profesionalaca u najbrže rastućem sportu na svetu.

LOPTU ZAMENILI ZA REKET Nekadašnji golman i fudbaler se oprobali na "Padel Belgrade Openu"

JOVANA JOKSIMOVIĆ PRIKAZUJE PADEL UMEĆE Pogledajte kako poznata voditeljka udara lopticu iz sve snage na "Padel Belgrade Openu" (VIDEO)

Spektakl u prestonici Srbije okončan je finalnim mečom masters kategorije, a pehar je pripao francuskoj kombinaciji Maksim Joris i Simon Vagner koji su sa 6:3, 7:5 bili bolji od Vasileijosa Siulisa iz Grčke i Ignasija Sungranjesa iz Španije.

Turnir je privukao i veliki broj poznatih ličnosti sa domaće javne scene kao što su Đorđe Đoković, Jovana Joksimović, Vladimir Dišljenković...

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading