SVOM SNAGOM UZ VUČIĆA Kena odbrusio Đilasu: Idemo u crkvu da se zakuneš da nisi napao majku političkog protivnika
Foto: Printscreen

Lider SSP oko koga se okuplja deo opozicije u Srbiji na predstojećim izborima, Dragan Đilas, kritikovao je srpskog političara Radoslava Milojičića Kenu zbog učešća u izbornoj listi SNS.

U kritici, Đilas je podsetio na izjavu Milojičića iz 2020. godine, u kojoj je njega pozvao na zakletvu u crkvi "da se zakunu ko je Vučićev".

Podsećamo, Radoslav Milojičić Kena se zvanično nalazi na 46. mestu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Njegov odgovor prenosimo u celosti:

- Siguran sam da te 2020. nisam ni za koga radio politički, i drago mi je da si prihvatio poziv da idemo u crkvu da se ja zakunem da tada nisam radio ni za koga a ti da nisi oteo plac od Demokratske stranke i na njemu izgradio "Dajrekt mediju", da nisi ukrao 619 miliona od naroda, da se zakuneš da nisi u svojim gebelsovskim medijima hrabro napao jednu ženu, suprugu, baku i majku političkog protivnika - naveo je Milojičić, i dodao:

- Ja sam uvek spreman da idemo u crkvu i odgovorimo zaklevši se nad oltarom na sva pitanja koja zanimaju narod i tako nam Bog pomogao. Na kraju, svim silama, svom snagom, svim što umem i znam podržavam Aleksandra Vučića, ne zbog političke partije, ne zbog funkcije, vec zbog onoga što ti nikada nećeš biti, zbog toga jer je dobar čovek i jer se krvavo bori za našu Srbiju koju ste ti i tebi slicni ojadili - zaključio je Milojičić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ANIKA

03.11.2023 21:15

Svi znaju da je Djilas obican oloscina i otpadnik ljudskog roda koji vredja sve i nista mu sveto nije, samo novac koji je pokrao

Miki

03.11.2023 23:42

Svaka čast ovom Keni bravooo ! Otvoreno, časno, pošteno, pa Đilko izvoli kreni !