Ukleta kuća
Foto: Printscreen/Kennedy News and Media

Viktorija Hepvort ostala je uplašena nakon što je prošle nedelje u njihovom domu čuvala crnog labradora svoje sestre, Kivija. Ona je primetila "čudnu" osobu koja vreba na poleđini slike snimljene kamerom, a ljubimac je viđen kako beži iz sobe u Prestonu, Lankašir.

Ova 35-godišnjakinja i njen verenik Džo Šard postavili su sigurnosnu kameru sa senzorom pokreta u svojoj dnevnoj sobi kako bi proverili da li se pas ponaša tokom noći i odlučili su da ga pogledaju prošlog četvrtka. Par je bio 'nemiren' kada je otkrio da je uhvatila životinju koja je izgledala kao da beži od figure nešto posle 6 ujutro.

Rekla je da je to „izgledalo kao nešto iz paranormalno“ i otkrila da to nije jedini zabrinjavajući incident koji se dogodio na imanju.

Naime, devojka i njen verenik su se pre skoro godinu dana uselili u svoj dom star 135 godina.


Viktorija je rekla: „Bila je to Kivijeva prva noć ovde i naša prva noć kada smo postavljali kameru. Sledećeg jutra smo to proveravali u aplikaciji i tada smo videli sliku. Bilo je stvarno čudno. Ne bih rekao da niko od nas posebno veruje u duhove, ali izgleda kao da neko lebdi. Pas nije lajao, ali je cvileo tokom noću ".

Ona je otkrila da su se i ranije dešavale čudne stvari u njihovom domu.

 „Sećam se dana kada je došao moj nećak, koji je tada imao dve godine, i njihovo porodično štene je sedelo otprilike na pola stepeništa i oboje su briznuli u plač u isto vreme. Pas je počeo da cvili i beba je počela da plače. Kažu da deca i životinje shvataju stvari, a ja sam pomislila :"O, sjajno, imamo kuću ukletih.".

@alo_portal "NE SKIDAM OSMEH SVOJ, JER ON JE PREDSEDNIK MOJ" Baka pročitala Vučiću pesmu, pa dobila aplauz #alodnevnenovine #alo #predsedniksrbije #aleksandarvucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading