KAO IZ SVETSKIH FILMOVA! Ovo je luksuzna vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori koja vredi više miliona evra! (FOTO)
Printscreen

Miloš Bojanić (71) odlučio je nedavno da svoju vilu u Crnoj Gori renovira i od nje napravi apartmane za izdavanje, kako bi posle svoje smrti obezbedio 24 godine mlađu suprugu Branku, ali i sinove.

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori

Printscreen

 

Pevač je prošle godine u renoviranje kuće u Baošićima uložio 150.000 evra, a potom za finalne radove iskeširao još pedesetak hiljada, pričale su komšije za medije, a sada se može videti i kako ona izgleda.

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori

Printscreen

 

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je svojevremeno otkrio koliko je zaista novca uložio.

"Au! Ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.000 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno", priča Miloš koji je i sam zasukao rukave i obavljao većinu majstorskih radova.

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori

Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading