OTVOREN SINANOV MUZEJ U LOZNICI Sabina sva u crnom kroz suze pomenula i pokojnog Šabana, i on je dobio svoje mesto
Printscreen

Legendarni pevač Sinan Sakić u svoju čast dobio je muzej u rodnoj Loznici. Na istom mestu se otvara i njegov atelje. Svi ljubitelji Sinanove muzike mogli su da dođu u njegovo mesto i vide kompletan spektakl. Inicijatorka celog događaja je njegova supruga, Sabina, koja se danas pojavila u crnoj elegantnoj kombinaciji.

Ona je sa osmehom na licu ponosno pokazala kako sve izgleda:

- Sve je tu, njegove lične stavri. To su odeća, silne nagrade, zahvalnice, ploče dijamantske, Oskari... Ima iz različitih razdoblja, različite nagrade - otkrila je ona za Telegraf. Detalj koji je svima privukao pažnju jeste zajednička fotografija Sinana i Šabana koja je istaknuta u muzeju, a Sabina je otkrila i kako je nastala poslednja zajednička slika dve legende,a zatim ispričala detalj o planiranom duetu koji se nikada nije desio.

- Tuga, prosto ne znam šta bih rekla, tužno je to. Izaziva tugu, nema ni jednog, a ni drugogo. Nisu se mnogo družili, ali su se poštovali jedan i drugi. U zadnim godinama života su se više družili. Ova zajednička fotografija je nastala u Bosni, i te noći su se zapili. Pevali su do zore, Šaban je otkazao svoj nastu, a Sinan je otišao mrtav umoran i pijan u Sarajevo, što nije bilo baš okej. Mislim da je ovo jedan od poslednjih njihovih susreta, ali je svakako poslednja zajednička fotografija - otkrila je Sabina i nastavila:

- Oni su tu negde pomenuli i taj neki duet koji je trebalo da snime, to mi je Sinan rekao, pa su se posle sreli u avionu i dogovorili, ali eto nije se dalo.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading