NI U LUDILU IH NE FOTOGRAFIŠITE Kad vidite divlju svinju ne uzimajte mobilni jer to može biti poslednja slika koju ste napravili
Foto: Twitter/printscreen

"Veterina Beograd" upozorava građane da, ukoliko se susretnu sa divljom svinjom, ne pokušavaju da joj priđu, već da odmah obaveste Službu komunalne zoohigijene o lokaciji na kojoj je životinja viđena.

Povodom pojave dve divlje svinje, juče kod Beton hale na obali Save u Beogradu, direktor tog javno komunalnog preduzeća Budimir Grubić, kaže da su od početka godine imali pet takvih prijava.

- Prva stvar kada ugledate divlje svinje na ulici i kada uzmete mobilni telefon, nemojte nikako da slikate jer to može da bude i poslednja slika koju ste napravili i to nije šala. Divlja svinja je životinja koja oduzima život i puno lovaca je izgubilo život. Druga stvar odmah okrenite našu zoohigijenu - rekao je Grubić.

On podseća da su, od pet pristiglih prijava od početka ove godine na adresu JKP "Veterina Beograd", četiri bile uobičajene, a da je jedna bila "od opasnijih u zadnjih par godina".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading