Knez Mihailova
Foto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ (STF)

Kako je neimenovana Srpkinja na Tviteru objasnila, baš kada je mislila da je sva dokumenta i novac izgubila i sebi time upropastila dan, zazvonio joj je telefon i nepoznati glas joj je javio srećne vesti - njen novčanik je pronađen! A onda... ne samo da ga je netaknutog dobila nazad, nego ju je Peđa častio i kafom, a kako navodi, kasnije je od njega dobila i dodatni novac na računu.

"Juče izgubila novčanik, popizdela upropastila sebi dan. Međutim jutros me zove nepoznat broj, deda Peđa koji je našao novčanik i popio kafu sa mnom dokazao je da i dalje postoje dobri ljudi i hvala mu na tome", napisala je devojka koja se na Tviteru predstavlja kao "Piranaaaa", gde je objasnila da, pored njenog insistiranja da plati kafu, stariji čovek to nije dozvolio.

A onda je nešto kasnije ponovo pokrenula priču o deda Peđi, te napisala:

"Novina: Neko mi je uplatio pare na karticu koja je bila u novčaniku, izgleda da me je deda Peđa častio haha", napisala je ona.

"Baš je kao neki Deda Mraz"

Tviteraše su gestovi ovog starijeg čoveka iznenadili, te u komentarima nisu krili svoje oduševljenje.

"Hvala deda Peđi što vraća veru da postoje dobri ljudi!", "Živiš moje snove", "Duša, baš izgleda kao dobar čovek, kao neki Deda Mraz", "Kaži deka Peđi da ima kafu i od mene", "Hvala Bogu da još uvek postoje iskreni i pošteni ljudi. Bravo za deda Peđu, ljubim mu dušu dobru" bili su samo neki od komentara.

A onda su neki pohvalili i samu devojku što je izdvojila vreme i popila kafu sa starijim čovekom.

"Meni je divno što si i ti pristala da popiješ kafu s njim, da odvojiš malo vremena za druženje. Verovatno bi mnogi samo uzeli i otišli", bio je komentar jednog od njih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading