Bojana
Foto: Alo/Printscreen

Bojana Ristivojević ugradila je silikone, a vrelim fotkama iz Turske u kupaćem kostimu, u kojem se jasno vidi njeno novo poprsje, odmah se pohvalila na svom Instagram profilu.

Naime, Bojana je trenutno na letovanju, a na pomenutoj društvenoj mreži okačila je niz fotografija u bikiniju, a svima su za oko zapale njene nove grudi, koje neprestano ističe.

Popularna voditeljka ranije je govorila kako je imala želju da ugradi silikone, ali je tada odustala od te ideje.

- Ništa ne bih menjala na sebi, meni i veštačke trepavice kada stavim budu naporne pa jedva čekam da ih skinem. Veštačke nokte izlomim posle nekoliko dana. Jedno vreme sam razmišljala o silikonima, ali onda sam shvatila da bi to bilo pogubno jer ako mi se ne svide, šta da radim? Kako da ih odmah vadim? Volim svoj prirodan izgled i ne mislim da bih bila srećnija da imam veće usne, grudi ili zadnjicu. Sreća je u nama, a ne u haljinama i silikonima, peticama, šesticama, osmicama, do kog broja to već ide jer to ne znam, ja nosim najmanji - izjavila je voditeljka ranije za domaće medije.

Manje je poznato da i Bojanina sestra radi na istoj televiziji, kao i da je svojevremeno bila učesnica rijaliti šou-programa "Parovi".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading