BOJANA RISTIVOJEVIĆ OVAKO PROVODI VREME SA ĆERKICOM Voditeljka objavila emotivne fotografije sa jedinicom Mitrom
Foto: Printscreen/instagram

Ćerka Bojane Ristivojević u septembru je napunila dve godine.

Voditeljka Prve televizije inače izbegava da javno deli fotografije svoje ćerkice jer ne želi da je forisira u medijima od malih nogu, ali sada nije odolela.

Naime, Bojana je malu Mitru odvela u igraonicu, pa je pokazala kako pnjena princeza uživa sa Mini Maus. Drugim rečima, Mitri se najviše dopala animatorka obučena u Mini, pa joj je bez straha sela u krilo i pozirala.

Bojana je najpre objavila fotografiju sa ćerkicom iz lifta, a potom i iz igraonice sa Mini. Ona, inače, ne krije koliko je majčinstvo promenilo, te koliko uživa u istom. Ipak, ona se nakon porođaja na posao vratila posle samo tri meseca, čime je dokazala koliko joj znači i da radi.

- Više puta sam govorila da jednostavno imam utisak kao da je moja ćerka oduvek kraj mene bila... kao da se ništa nije promenilo, osim što osećam da sam istinski srećna kraj nje i što više pažnju ne pridajem nekim malim svakodnevnim problemima... Jednostavno, dolaskom prinove menjaju se i vrednosti i prioriteti - rekla je Bojana neposredno posle porođaja.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading