Bojana
Foto: Alo/Printscreen

Bojana Ristivojević je samo jednom govorila o ocu svoje ćerke i to kada je saopštila da su se rastali.

Voditeljka Bojana Ristivojević nedavno je upriličila veliku proslavu rođendana svoje ćerke Mitre koju je rodila u septembru 2021. godine.

Otkako je saopštila da je u drugom stanju u javnosti ne prestaje da se priča o njenom izabraniku, a voditeljka nikada nije želela da govori na ovu temu. Oca svoje ćerke nikada nije otkrila, niti predstavila, a o njemu je govorila samo jednom - kada je priznala da su se rastali. Bojana je godinu dana ćutala o emotivnom krahu, a potom otkrila da je do razlaza došlo u prvim mesecima njene trudnoće.

-O partneru sam izbegavala da pričam, jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni sa porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu. To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba- istakla je voditeljka.

-Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom. Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu- poručila je Bojana Ristivojević u intervjuu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading