Skinula se Bojana Ristivojević
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Bojana Ristivojević iznenadila je sve svoje pratioce poslednjim snimak, ali i stajlingom na društevnim mrežama.

Naime, harizmatična voditeljka Jutarnjeg programa je na svom Instagram profilu objavila video na kojem je svom kolegi na originalni način čestitala rođendan, te je ušla u salu dok se održavao kolegijum i na trenutak prekinula sastanak.

Ona je na sebi imala haljinu od novina, a kada mu je otpevala rođendansku pesmu, ona mu je dopustila da tu haljinu od novina i pocepa. Svi su bili nasmejani, a ono što je sigurno jeste da se Bojaninom kolegi mnogo dopalo iznenađenje, s obzirom da je ona otkrila da ih on preterano i ne voli, međutim, sudeći po njegovoj reakciji, voditeljki je idealna ideja pala na pamet.

- Nadam se da mi moj dragi kolega Vlada neće zameriti na tome što ću ovaj video podeliti sa vama. Danima su svi iz redakcije diskutovali o tome kako ga iznenaditi za rođendan ( jer je naglasio da ne voli iznenađenja), reč je o jako ozbiljnoj, obrazovanoj i poslu predanoj osobi...Ali moj performans je kažu nadmašio i njihov više nego kreativan poklon - napisala je Bojana i dodala:

- Nasmejala sam Vladu što je bio moj primarni zadak, usput i redakciju i prekinula sastanak - bez da si me iskritikovali - napisala je voditeljka kao opis videa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading