IVANA ŠAŠIĆ PROGOVORILA O KRAHU BRAKA Pevačica prošla kroz pakao: "Mislila sam da umem da izaberem muža"
Printscreen

Nakon burnog razvoda, bivši suprug pevačice Ivane Šašić proveo je nekoliko meseci u jednom rijaliti programu gde je iznosio detalje iz njihovog privatnog života.

Za vreme njegovog boravka tamo, Ivana se nekoliko puta oglasila u medijima i demantovala neke od navoda koje je njen bivši muž Bojan iznosio.

Nakon kraha braka, Ivana je pred kamerama Granda priznala da ne ume da odabere sebi životnog saputnika, i da od sada ona neće birati ništa.

-Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – rekla je ona za Grand.

Pevačica priznaje da na društvenim mrežama dobija razne poruke, ali trenutno ne želi da uplovi u bilo kakav ljubavni odnos.

-Dobijam poruke, ali ja sam trenutno u nekoj fazi da mi je samoj jako lepo. Deca, škola, to je moj život uvek bio, emotivno ništa. Neću više da čačkam ništa, ne smem, misliće narod da nisam normalna – zaključila je Ivana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading