Ivana Šašić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Izvor: Marija Kostić, Ermin Biberović

Tokom razgovora koji su poveli u Eliti, bivša kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda i njen rijaliti cimer Marko Đedović spomenuli su i pevačicu Ivanu Šašić.

Bivša Zadrugarka je svojevremeno istakla da i privatno poznaje Acu Bulića, dok je Đedović ipak tvrdio da i nema lepe reči za Anu Ćurčić. Marko je više puta istakao kako mu se Ivana žalila na to što je upletena u priču i da ne zna kako da "otkači" Anu, a smatrao je da je slična situacija i kod Bulića.

Ivana Šašić

Foto: Ataimages

 

Kako bi saznali pravu istinu, stupili smo u kontakt upravo sa pomenutom pevačicom, te je Šašićeva za Alo! prekomentarisala celukupnu situaciju, ali isto tako otkrila i u kakvom je odnosima sa Bulićem, a isto tako i šta misli o Ani i njenoj bivšoj kumi koja je postala učesnik Elit 7, Mileni.

Ivana je za početak otkrila da Marko ima njenu dozvolu ukoliko se nametne tema o njoj da je spominje, a poziv da bude takmičar ove sezone je odbila.

- Đedovic ima odobrenje da me spominje. Prošle godine sam imala otvoren poziv za rijaliti, ali ja sam se zahvalila samo, na takav način mi ne trebaju pare, imam svoj posao od koga živim. - istakla je pevačica, a onda progovorila o druglopasiranoj učesnici Zadruge 6 Ani Ćurčić i otkrila kako su se njih dve upoznale.

U jednoj od emisija, takođe je bila glavni akter Šašićeva, kada je tvrđeno da je ona kupila Ani haljinu za finale Zadruge, a pevačica je sada to demantovala i istakla da ju je ona samo zapravo spojila sa dizajnerom iste.

Ana i Aca

Instagram

 

- Što se Ane tiče, ništa joj nisam slala, ni haljine ni cipele, povezala sam je samo sa kreatorkom koja joj je poslala haljinu. Ona je uvredila sebi blisku osobu, sta bi onda uradila nekom koga ne poznaje? Mene je Aca Bulić upoznao sa njom, on je moj dugogodišnji prijatelj, a ne ona. Kod nje mi se ne sviđa mnogo toga i moj drug je svaki put čuo moje iskeno misljenje o svemu i dok je trajala Zadruga 6 i posle nje. Nisam ga štedela, mislila sam u nekim momentima da će se i naljutiti na mene zbog mog iskrenog mišljenja, naravno da nije. Na kraju balade mi je rekao da sve to što sam mu ja govorila, isto mu je govorila i njegova majka. Ja sam Acu upoznala pre mnogo godina bez Ane u njegovom životu. Tako da sam u svakom trenutku bila iskrena. Koja god da je u Acinom životu, ja ću je ispoštovati zbog njega. Ono što je Ivana pomogla je imaš li kontakt, povezi, prosledi i to je to. Za mog druga sam uvek tu, a davno sam mu rekla da će sve ovako na kraju biti. Da će on, koji je dobar čovek, koji će svakome pomoći, koji je za druga drug, za brata brat, najviše platiti. - rekla je Ivana.

S obzirom da Kačavenda od samog starta ulaska ne prestaje sa iznošenjem prljavog veša iz života Ane i Ace, te je shodno tome otkrila njihove velike mračne tajne iz prošlosti i "razotkrila" sumnjive radnje, pevačica je sada dala svoj sud o njenim postupcima i istakla da su ona i Ćurčićeva mnogo uticale na Bulićevo psihičko stanje.

- Ovo sve sto čujem sada, što prica Milena Kačavenda, koju takođe ne poznajem, je strašno. Njih dve su mnoge stvari petljale i one to i treba da reše, a Acu je sve to koštalo samo nerava i para. Mogu ti samo reći da posle sinoćne Bojanine izjave, svi su mi tamo smešni i treba da se pokriju ušima, plakala sam kao kiša. Ko šta hoće može da priča o Željku Mitroviću, ali ono šta je on uradio za decu bez roditeljskog staranja, nije niko! - zaključila je Ivana za Alo!

Milena, Ana i Aca

Foto: Alo/ilustracija

 

ACA BULIĆ OSTAVIO ANU PREKO PORUKE

Podsećanja radi, Aca Bulić je juče doneo odluku da nakon kratke ljubavne romanse ostavi Anu Ćurčić, a u poruci koju joj je poslao jasno je da je rešio da stavi tačku na njihovu intimnu priču i da ostanu isključivo prijatelji.

U poruci joj je Aca precizno napisao sledeće:

- Stvarno sam za tebe tu Anči sve šta treba i ne treba... Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo... Kad si izašla znao sam da ti treba vreme da se oporaviš... I sve je počelo da se gasi, opet da l' iz nekog straha il'osećaj ne znam.. Ne, ne evo iskreno ti pišem.

Ana mu je pre toga napisala da se "ne ljuti ni malo", pošto joj je on u poruci napisao da je "zatvoren".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading