Peđa Medenica
Foto: Printscreen/Printscreen

Sinoć su u Eliti izneseni šokantni detalji, a to je da je Jovana Cvijanović bila intimna sa pevačem Peđom Medenicom. 

Njen cimer iz rijalitija je javno raskrinkao i otkrio sve što mu je pričala. 

- Ona je meni pričala sama o tome. Rekla mi je za Peđu da su oni prijatelji i da su oni imali te intimne odnose, da su se viđali godinu dana, pre Stojana i da je on njoj obećao pesmu. Ona se družila sa njegovom ženom. On je njoj govorio da će ostaviti ženu zbog nje, ali je žena zatrudnela i on je ostavio Jovanu - govorio je Gačić. 

- Ja ne poznajem njegovu ženu. Ja sam bila na mestu gde je ona bila i upoznala sam je. Ja sam se predstavila kao njegova koleginica. Par puta sam išla na nastupe. Peđa i ja smo prijatelji šest godina. On je mene vadoi iz depresije, poklanjao mi je karte za njegove nastupe, a satima smo se kuckali. Ja boljeg čoveka od njega nisam upoznala. On je pričao sa mnom nekoliko sati o problemima koje sam imala  - dodala je Jovana.

Podsetimo, Jovana je od prvog dana svog učešća otkrila da je bila u vezi sa MC Stojanom, o kojem je kasnije iznela tonu prljavog veša, jer je preko noći nestao iz njenog života i odlučuo da je blokira na svim mrežama. Jovana je nedavno priznala da Stojana nilkad neće preboleti i da prema njemu još uvek gaji osećanja, koja nije mogla da objasni svojim cimerima, a ni gledaocima. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading