Peđa Medenica
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Učesnica Elite Jovana Cvijanović nekoliko dana negirala je ljubavnu aferu sa pevačem Peđom Medenicom, a sinoć je nakon što su je cimeri razotkrili, odlučila da sve javno iznese i ostavila gledaoce, ali i cimere u šoku.

Ona tvrdi da je bila u ljubavnoj romansi sa popularnim folkerom, a sada se oglasila i njena sestra, koja je potvrdila da su se družili.

Peđa je jedan veliki gospodin i kompozitor, koji nema nijednu mrlju u svojoj karijeri. Izlazili smo zajedno, ali ja za njihov odnos nisam znala. Od njega sam osetila samo veliko poštovanje prema Jovani i meni, ništa dalje od toga - istakla je Jovanina sestra, a otkrila je i sve o njegovoj numeri "Ne lupaj mala", koju je, kako Jovana tvrdi, folker posvetio upravo njoj.

- Zaista bih lagala kada bih rekla da sam za bilo šta od toga ja znala. On je bio ispravan prema nama. Ona mi je rekla da je osetila neke varnice i simpatije među njima, ali ne i da se nešto desilo. Ona ima poštovanje prema njemu i dan danas. On u Tršiću u skorije vreme nije nastupao, nisam ga ni videla, ali verujem da, ukoliko je nečega bilo kako ona kaže, da joj ne bi bilo lako da ga sretne nakon svega - zaključila je Jovanina sestra za Pink.rs, a nakon nje se oglasila i Jovanina majka.

- Zaista za ovo nisam znala. Mi smo poslovno sarađivali sa tim čovekom, jer je moj brat držao klub. Mnogi pevači su tu nastupali. Katastrofa je ono što sam saznala. Bože sačuvaj. Ne mogu da poverujem u sve to, ne mogu da zamislim da se to desilo. Ako je i tako bilo, ona se sigurno kaje zbog toga što se desilo. Iskreno, za mene kao majku je to veliki stres - istakla je Jovanina Majka.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading