televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Eksperiment

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Eksperiment

Grupa naučnika sprovodi dvonedeljni psihološki eksperiment koji zahteva učešće 24 ispitanika. Pravila su jednostavna: Jedna grupa ispitanika glumiće zatvorske čuvare, a druga će glumiti zatvorenike. Iako su čuvari dobili više nego jasne instrukcije da treba da održe red bez upotrebe sile, niko nije spreman na ono što će se desiti kada izbije pobuna, a sva uljudnost nestane. Dobrovoljci se sve više uživljavaju u svoje uloge, moć ih kvari, strahovi rastu, a eksperiment se zastrašujuće otima kontroli. Uloge: Ejdrijen Brodi, Forest Vitaker.

U plavetnilu

Foto: IMDB

 

 

22.15 Superstar

U plavetnilu

Džared Kol zarađuje za život spasavajući terete iz olupina sa dna mora. Živi sa devojkom Samantom, stručnjakinjom za morske pse. Iako je par zadovoljan načinom života koji vodi na ostrvu, Džared sanja o životu na visokoj nozi. Jednog dana poseti ih Brus, Samantin školski prijatelj, i njegova devojka Amanda. Kada roneći sa prijateljima Džared pronađe olupinu aviona korišćenu za krijumčarenje droga, on pomisli kako je to šansa koju je čekao čitav život. Uloge: Pol Voker, Džesika Alba, Ešli Skot, Skot Ken.

Ukradeni životi

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva PLus

Ukradeni životi

Detektiv Tom Atkins neprestano je progonjen nestankom desetogodišnjeg sina Tomija. Nijedan trag se nije pojavio u tom slučaju sve dok ga jednog jutra telefonski poziv nije doveo do unakaženih ostataka malog dečaka nestalog pre 50 godina. Tada počinje druga paralelna priča smeštena u prošlost i uključuje Metjua Vejkfilda i njegovog sina Džona. Uloge: Džon Ham, Džoš Lukas, Rona Mitra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading