Padel
Foto: Promo/Promo

Premijerni “Padel Belgrade Open BMW Delta Motors” će okupiti najbolje igrače padela u našoj zemlji i učesnike iz inostranstva – na najvišem nivou takmičenja do sada održanom u Srbiji!

Padel

Promo

 

Turnir će biti održan u tri kategorije - Master, Rekreativna i Miks, gde će u najkvalitetnijoj Master kategoriji nastupiti ekipe iz Francuske, Grčke, Italije i Hrvatske - kojima će se pridružiti i dva izabrana tima iz Srbije. Kvalifikacioni turnir za Rekreativnu kategoriju “Padel Belgrade Open-a” kreće od danas, 25. septembra sa žrebom koji će obuhvatiti 32 takmičarska para – dok će polufinala i finale za koje će se boriti 4 najuspešnija tima iz kvalifikacija biti održana za vikend 30.septembra i 1.oktobra.

Padel

Promo

 

Brojne poznate ličnosti širom sveta rekreativno se bave ovim, sve više popularnim sportom. Za sve je “kriv” Dejvid Bekam koji ga je internacionalno proslavio preko instagrama, objavivši samo jedan post u kojem kaže:

-Ljudi, otkrio sam novi sport, u aprilu prošle godine. I onda su krenuli svi: Rafa Nadal, Zinedin Zidan, Marija Šarapova, Nejmar koji je napravio dva terena za padel u svojoj vili u Rio de Žaneiru, Zlatan Ibrahimović i Endi Marej, koji imaju svoje padel klubove, pa Lionel Mesi, koji je takođe napravio teren za padel u svom dvorištu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neil Morgan (@jetpadel)

Program dana finala u Master i Rekreativnim kategorijama će biti upotpunjen mečom i u Miks kategoriji, u kome će nastupiti dva izabrana muško-ženska tima iz selekcije timova tog profila koji su učestvovali na pripremnim turnirima za “Padel Belgrade Open” proteklih nedelja.

Padel

Promo

 

Za potrebe ove izuzetne sportske i zabavne manifestacije – najsavremeniji padel centar će biti podignut na najatraktivnijoj lokaciji našeg glavnog grada – šetalištu pored zgrade Geozavoda “Beograd na vodi”, sa svim sadržajima koji će iskustvo boravka takmičara, publike i medija učiniti jedinstvenim i identičnim sa najvećim i dugogodišnjim događajima ovog profila u svetu.

Padel

Promo

 

Besplatan ulaz na Centralni stadion sa tribinama za praćenje mečeva, posebna zabavna zona za posetioce sa brojnim interaktivnim sadržajima i Zona za igrače u kojoj će se učesnici turnira zagrevati i opuštati u slobodno vreme – uz tretmane i medicinsku podršku po potrebi - glavne su jedinice centra “Padel Belgrade Open-a” – još jedne sportske manifestacije koja će potvrditi status Beograda kao vodećeg grada za sport i zabavu u ovom delu Evrope – i sa punim pravom domaćina velelepnog svetskog događaja kao što je Expo 2027.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading