Ljuba Aličić
Foto: Alo/Alo/Ivan Stanivuković

Ljuba Aličić prvi put se oženio u ranoj mladosti, nije imao ni punih dvadeset godina. Ubrzo nakon venčanja dobio je sina Dejana, koji se danas kao i njegov otac bavi muzikom.

Nakon kraja te ljubavi, od 1988. godine u braku je sa svojom sadašnjom suprugom Željanom, kako kaže njegovom životnom ljubavi.

Ljuba je svojoj supruzi posvetio pesmu koja je danas jedan od njegovih najvećih hitova, a numerom je hteo da joj se zahvali za svu ljubav i podršku koju mu pruža godinama.

-To je pesma „Svirajte mi za Željanu“, 38 godina je sa mnom i to je moja najveća životna ljubav. Sa njom imam dva sina, dugo smo godina zajedno. Kuća je na ženi, imao sam sreće što sam našao dobru i poštenu ženu. Nju sam iz škole ukrao – ispričao je on u jednoj emisiji.

Njegova supruga vodi miran i povučen život, pa je tako skoro nikada nismo viđali u medijima. Ona se posvetila porodici i odgrajanju unuka.

Iako puno radi i putuje po svetu, pevač je rešio da sagradi porodičnu kuću u rodnom gradu gde i danas živi. Enterijer kuće je opremljen luksuznim komadima nameštaja, a za dekoraciju bila je zadužena upravo pevačeva supruga Željana.

-Putovali smo davno po Americi i donosili porcelan. Iz Egipta smo donosili nameštaj, ima mnogo vrednosti u njemu – rekao je on u emisiji „Premijera“ pre nekoliko godina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading