FILM DANA „Zločin u ledu“
Foto: Promo/Schutterstock
Zločin u ledu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zločin u ledu

Ostvarenje reditelja Skota Vokera, bazirano na istinitoj priči o detektivu Džeku Halkombu iz Aljaske, koji je uspeo da zaustavi serijskog ubicu Roberta Hansena. Više od trinaest godina Hansen je pritajeno nalazio žrtve na ulicama Enkoridža. Kada se njihov broj uvećao, detektiv Halkomb kreće u ličnu poteru. Reč je o naizgled uglednom porodičnom čoveku koji je tokom 12 godina sistematično oteo više od 24 žene i onda ih puštao u prirodi i lovio. Uloge: Nikolas Kjedž, Džon Kjuzak.

Vatra s vatrom

Foto: IMDB

 

 

00.15 Prva

Vatra s vatrom

Vatrogasac Džeremi Kolman je svedok ubistva vlasnika jedne radnje i njegovog sina, a u tom događaju i sam je jedva izvukao živu glavu. Pošto je primoran da svedoči protiv vođe kriminalne bande, Hagana, smešten je u program za zaštitu svedoka pod upravom američke vojske. Kada njegov identitet postane kompromitovan on je prisiljen da preuzme stvar u svoje ruke i spasi sebe i svoje voljene. Uloge: Džoš Dumel, Rozario Doson, Brus Vilis.

Doba sutrašnjice

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Doba sutrašnjice

U ogromnoj pustinjskoj oazi kraljica leži na samrti dok njen sin princ putuje kroz divljinu u nadi da će pronaći mitski lek koji bi joj spasao život. Nakon što umakne nasilnim motociklistima predvođenim Vorlordom i njegovom desnom rukom, princ upoznaje robota-ubicu Eš, koja se nalazi u potrazi za vlastitom dušom. Uloge: Džejms Franko, Mila Jovović, Lusi Lu, Snup Dog.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading