FILM DANA „Anatomija pada“
Foto: Promo/Schutterstock
Anatomija pada

Foto: IMDB

 

 

20.55 RTS1

Anatomija pada

Nemačka književnica Sandra, njen suprug Samjuel iz Francuske i njihov sin Danijel žive povučeno u zabačenom gradu u francuskim Alpima. Kada je Samjuel pronađen mrtav u snegu ispred njihove kolibe, policija istražuje da li je izvršio samoubistvo ili je ubijen. Sandra postaje glavni osumnjičeni. Malo-pomalo, suđenje postaje ne samo istraga o okolnostima Samjuelove smrti, već i uznemirujuće psihološko putovanje u dubine Sandrine i Samjuelove konfliktne veze. Uloge: Sandra Hiler, Samjuel Tejis, Svan Arlo, Antoan Rajnarc…

Non-stop

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Non-stop

Radnja filma odvija se na međunarodnom letu iz Njujorka za London tokom kojeg američki savezni agent i vazduhoplovni maršal Bil Marks prima seriju pretećih poruka: svakih 20 minuta biće ubijen jedan putnik sve dok se 150 miliona dolara ne prebaci na tajni bankarski račun. Uloge: Lijam Nison, Džulijan Mur.

Na granici straha

Foto: IMDB

 

 

23.05 RTS2

Na granici straha

Pošto je preživeo srčani udar, Majk Dvajer poziva hirurga koji mu je spasao život i njegovu suprugu da budu njegovi gosti u vikendici. U međuvremenu, grupa kriminalaca presreće transport zatvorenika i izvlači svog prijatelja. Prilikom bekstva ostaju bez vozila u šumi. Nastavljaju pešice i nailaze na Dvajerovu vikendicu. Odlučuju da ovo troje drže kao taoce dok im ne stigne pomoć... Uloge: Robert Patrik, Rokmond Danbar, Šen Lin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading