FILM DANA „Zona interesa“
Foto: Promo/Schutterstock
Na večeri kod...

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Ljubinke Klarić

Jedna od najboljih glumica svoje generacije, duhovita i šarmatna, Ljubinka Klarić, oduševila je i iskreno nasmejala ekipu So. Od svega je napravila predstavu pa i od kuvanja. Domaćica je priznala da se na daskama koje život znače oseća najsigurnije, govorila je o majčinstvu, otkrila čega se plaši a umela je itekako i da se našali na svoj račun. O njoj i njihovom prijateljstvu govorio je i njen kolega Ljuba Bulajić, raniji učesnik ove emisije. Glumica je i pijacom prošla kao scenom potvrdivši da je rođena glumica. Kakve su joj ocene dali Hristina Popović, Ivana Nikolić, Danijela Veselinović, Ivan Zablaćanski i uvek raspevani i za muziku raspoloženi Renato Henc i Žarko Stepanov pogledajte na večeri kod Ljubinke Klarić.

 

Za žene

Foto: IMDB

 

 

20.50 Prva

Za žene

Drama „Za žene“ snimljena je 2023. godine i govori o osam dama. One su se našle u jednom posebnom kampu i plan je da promene svoje dosadašnje živote. Žene žele da okrenu novi list... Uloge: Melisa Pamuk, Elifdža Ongurlar.

Zona interesa

Promo RTS

 

 

21.35 RTS2

Zona interesa

Komandant Aušvica Rudolf Hos i njegova supruga Hedvig trude se da ostvare život iz snova za svoju porodicu, u kući i imanju odmah pored koncentracionog logora. Ovaj film biće emitovan neposredno pre skraćene verzije dodele Oskara. „Zona interesa“ nominovana je u pet kategorija, za najbolji zvuk, najbolji neamerički film, adaptirani scenario, režiju i najbolji film. Uloge: Kristijan Frajdel, Sandra Holer, Johan Karthaus.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading