Milica Veličković
Foto: Printscreen/Printscreen Pink

U popodnevnom izdanju emisije "Gledanje snimaka" u okviru rijalitija "Elita" povela se tema oko navodne šuge i zaraze koja se širi po Beloj kući.

S tim u vezi prva se oglasila Milica Veličković s namerom da spere ljagu sa svog i sa imena svog dečka Terze jer su, kako je istakla, njih optužili da šire zarazu:

- Ja ću odmah da kažem da je Malivuk optužila mene i Terzu da širimo šugu ovde po rijalitiju, zamoliću ih da ne iznose neke stvari - rekla je Milica.

- Ti si sama pitala Đedovića da li je ovo šuga, ne možeš onda da govoriš da Malivuk to širi -rekla je Ivana.

- Je*em li ti majku tu narkomansku, ja ne pitam tebe da li si narkomanka i šta koristiš od supstanci - rekao je Terza Mariji Malivuk.

- Terza i ja smo se posvađali zbog pesme i ja sam samo prišla Anđelu, oni tad nisu bili u odnosu tako da ne mogu da me provociraju na osnovu toga. Ja sam samo koristila bilo koga da napravim ljubomornim terzu jer mi je stiglo pitanje o Anđelu, ja ovde da se dokazujem nekome da li mi se sviđa nikad neću, ja imam svog dečka i sa njim sam u super odnosu, niko nas neće poremetiti - rekla je Milica.

- Ja mislim da si ti devojko zaljubljena u mene, pa zbog toga skačeš jer znaš da nikada nećeš moći da me imaš -rekao je Anđelo

- Ja ću vas ovde da provociraš, ja ne podnosim nikoga jer je ona mene udarila u bradu više puta, skroz je perfidna i lažljiva.Cela njihova veza je fejk, totalno su mi odvratni i i nebitni i ne mogu sa njima da se bakćem ovde - rekla je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading