televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Koban rizik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Koban rizik

Džek Danijel je kockar, profesionalni igrač pokera koji voli brzu zaradu. Međutim, nakon što izgubi opkladu sa tajanstvenim kockarom Dafijem koji je povezan sa kriminogenim miljeom, upada u probleme. Kako bi zaštitio svoju porodicu i sebe, Džek mora da nadmudri Dafija i njegovog lukavog brata. Pomoć traži od zelenaša koji će da otkupi Džekov dug i zaštiti svoju investiciju. Uloge: Stiven Sigal, Stiven Lang, Džordž Ids.

88 minuta

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

88 minuta

Al Paćino pojavljuje se kao Dr. Džek Grem, profesor na fakultetu koji radi i za potrebe FBI kao forenzički psihijatar. Kada Grem primi pretnju smrću u kojoj stoji da mu je ostalo samo 88 minuta života, prisiljen je da upotrebi sve svoje sposobnosti i iskustvo kako bi došao do mogućih osumnjičenih. Na tom se popisu nalaze nezadovoljni studenti, bivša ljubavnica i serijski ubica na pragu smrtne kazne. Uloge: Al Paćino, Ališa Vit.

Pariz može da sačeka

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Pariz može da sačeka

Požrtvovana Amerikanka koju muž radoholičar zanemaruje iznenada odlazi na putovanje od Kana do Pariza sa šarmantnim Francuzom, koji u njoj rasplamsava samospoznaju i radost življenja. Uloge: Dajana Lejn, Alek Boldvin, Arno Vijar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading