ZA 30. AVGUST JE PRIPREMANO ETNIČKO ČIŠĆENJE U CRNOJ GORI! "SKY" prepiske otkrile mračne ideje bivšeg režima!
Alo

Najnovije Skaj prepiske pokazuju da je to bila dobro osmišljena i pripremljena akcija sa jasnim planom, gde su svi imali unapred pripremljene zadatke, da kako reče Duško Marković: ,, Kada se prebroje glasovi pale se traktori i akcija počinje“.

U tom scenariju svoj zadatak ima li su svi, od komandanta Veljovića i Lazovića, preko sudija Vesne Medenice i Suzane Mugoše, tužilaca Katnića i Čađenovića, pa sve do komitskih grupa predvođenih policijskim batinašima Petrom Lazovićem, Ljubom Milovićem i ostalima, piše "Borba".

Sada je svima konačno jasno da ja za trideseti avgust pripremana zločinačka akcija etničkog čišćenja.

Koliko je bilo samo prepiski i dogovora tadašnjeg državnog rukovodstva o otvaranju granica i progonu srpskog naroda posle prebrojanjih glasova, tek će vreme pokazati, ali slika prepiske između Vesne Medenice i Milenke-Seke Žižić govori više od hiljadu reči.

Ove dve DPS-heroine odbrojavale su dane uoči tridesetog avgusta i iščekivale da „prođe nedelja“ pa da vide Srbe i tadašnji DF u mišjim rupama, ili preko granice – trbuhom za kruhom.
Posle ovih najnovijih transkripata Tužilaštvo treba pod hitno da promeni optužnicu protiv Radoja Zvicera, Petra Lazovića i Ljuba Milovića i da im, umesto uloge organizatra kriminalne grupe, ponudi ulogu svedoka saradnika, a za kriminalno udruživanje, sa ciljem etničkog čišćenja, formira predmet protiv Mila Đukanovića, Duška Markovića, Vesne Medenice i Milivoja Katnića.

Pale su sve maske i nema više skrivanja u ,,mišje rupe” vrha bivšeg režima, koji vešto pokušavaju da prikriju svoju mračnu ulogu i da preusmere svu priču i istragu prema pukim izvršiocima, u liku juniora Lazovića, Milovića i još par kriminalaca.

Posle svega što čitamo zadnjih dana postavlja se pitanje da li je Nebojša Medojević bio u pravu kada je tražio zabranu rada DPS-a, jer šta se tamo promenilo osim toga što par najkompromitovanih likova, sa milionim evra u džepovima, iz prikrajka i dalje upravljaju  procesima. Nema razlike između stare garde DPS-a i njihovih poslušnika, a u šta se javnost svakog dana uverava, kako kroz nastupe u Skupštini, tako i kroz stranačka saopštenja.

danijel živković

Foto: Youtube/Printscreen/ Al Jazeera Balkans

 

 

Retorika Jefta Erakovića, Danijela Živkovića i dvojice Nikolića govori da je u DPS-u sve isto samo se čeka pogodna situacija da se parama mafije, ,,na ovaj ili onaj način”, opet vrate na vlast.
Posle svega viđenog zašto optužnica za montirani ,,,Državni udar” nije poništena ili se planira da se za predsednika Sudskog veća u ovom predmetu odredi Milenija-Seka Žižić.

Da joj se pruži prilika da ostvari svoj, Suzanin i Vesnin san, da osudi Andriju Mandića i Milana Kneževića na doživotnu robiju, i da potom sačekaju neki ,,istorijsku nedelju“ i ,da otvore granice i proteraju neprijatelje”.

Javnost uglavnom ćuti, izuzimajući novinare Drazena Zivkovica, Jelene Jovanović i par slobodnih pojedinaca, kao da se mnogi i dalje plaše mafije.

Istina je da se od tridesetg avgusta malo uradilo u borbi protiv mafije, ali to nije opravdanje za ćutanje.

Ćutanje nije neki od reči ispražnjeni prostor, nego je progutana i promišljena reč, zapisala je svojevremeno Isidora Sekulić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading