POTRESNA ISPOVEST PRIJATELJA UBIJENOG DEJANA Supruga organizovala njegovo ubistvo: "Nije zaslužio ovako da završi"
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

- Dejan je bio mnogo dobar čovek. Sjajan prijatelj, odličan radnik, vredan... Svi smo u šoku, ne možemo da verujemo da je ovako nešto moglo da se dogodi - priča prijatelj ubijenog Dejana Paunovića (33) skoro tri meseca nakon saobraćajne nezgode za koju se ispostavilo da je bila iscenirana.

S. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su 5. avgusta po prethodnom dogovoru sa Slađanom P, koja je pružala informacije o kretanju svog supruga na lokalnom putu sačekali Dejana, prišli mu i udarili ga više puta drvenom motkom i bejzbol palicom koje je obezbedila upravo supruga nesrećnog muškarca, nakon čega je od zadobijenih povreda preminuo.

- Pomogli smo Slađani i deci finansijski kada smo čuli da je Dejan nastradao, potpuno smo sada zatečeni ovom situacijom. Tuga je velika za decu - pričaju prijatelji.

Osumnjičeni će nakon isteka zadržavanja od 48 sati, biti privedeni tužiocu dok je sedamnaestogodišnjaku određen pritvor.

Naručila ubistvo muža, pa glumila ucveljenu udovicu

Podsetimo, Dejan Paunović (33) iz Majdanpeka stradao je 5. avgusta, kada je pronađen u zapaljenom automobilu pored puta. Juče je otkrivena pozadina - njegova supruga Slađana (28) je organizovala muškarca S. M. (25) i maloletnika (17) da tog jutra ubiju Dejana i pokušaju da prikriju zločin da sve izgleda kao saobraćajna nesreća!

Tog 5. avgusta oko 5.30 časova ujutru pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgoreo. Sve se dogodilo u mestu Klokočevac, nedaleko od Dejanove kuće.

Vatrogasci su za volanom zatekli ugljenisano telo muškarca. Tada se pretpostavljalo da je vozio neispravan automobil, da je sleteo sa puta, prevrnuo se i zapalio.

Tri meseca od nesreće otkrivena je mračna istina - Dejan je ubijen, a uhapšeni su S. M. (25), maloletnik (17) i supruga Slađana, koja je naručila ovo ubistvo.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading