Kasalica: "Nevjerovatno da se sistem bavi takvom trivijalnošću, tužilaštvo ima preča posla od Kovačevića"
Fejsbuk

„Pa to je jedna nesvakidašnja situacija, u smislu epiloga kojeg je dobila kroz medije. Nevjerovatno da se sistem bavi takvom trivijalnošću. Kovačević je sve fino objasnio“, kazao je Kasalica.

Ona smatra da crnogorsko pravosuđe ima preča posla od podnošenja prijave protiv Kovačevića.

„Vidite koliko je afera koje nije dobilo epilog, koliko je ljudi iz bivše vlasti formiralo određene kriminalne sturkture i omogućilo da prave šta prave“, naveo je on.

Kovačević je, podsetimo, kazao da je procesuiran samo zato što se zna da je Srbin i kakvo je njegovo mišljenje o stihovima „ratnog zločinca, fašiste i podržavaoca NDH Sekule Drljevića, koji se nalaze u himni Crne Gore“.

Kasalica istiće da je uloga Sekule Drljevića karakteristična.

„On je nedosljedna istorijska ličnost. Propagirao je nacionalno ujedinjenje Srba i zarotirao se. Postao je saradnik okupatora, a poslednje godine je bio u Nezavisnoj državi Hrvatskoj NDH, bio saradnik Ante Pavelića“, rekao je Kasalica.

Komentarišući trenutnu političku situaciju, Kasalica smatra dabi Crna Gora, da je uređeno društvo, davno imala konačne rezulate izbora.

„Po meni u 44. Vladi treba da budu oni koji su pobijedili prethodnu vlast 30. avgusta 2020, uz Pokret Evropa sad koji ima nedvosmislenu i utemeljnenu snagu. U vladi treba da budu predstavnici koje  je narod birao“, isitče sagovornik Info plusa.

Prema njegovim rečima, prioritet Vlade bi bio oporavak pravosudnog sistema, da se izađe iz vd stanja i da se na udaru našu svi koji su bili dio kriminalnih struktura.

Kasalica smatra da je mešanje stranih ambasada aposolutno nedopustivo.

„Svaki amabador u Crnoj Gori je gost,. On treba da zastupa interese svoje države, i da radi na jačanju saradnje. Ipak, kako se pojedni amabsadori ponašaju, pa to je brutalno miješanje, nepoštovanje suvereniteta i građana“, navodi on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading