marko kovačević namešta sat
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/Portal Antena M

Kovačević je istakao kako je mnogima zanimljiviji položaj njegovih ruku od položaja ruku onih koji su svoj položaj ruku koristili za pretovaranje droge i cigareta, izvršavanje ubistava i mnoga druga nedela koja su više štete nanela Crnog Gori.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Ne mogu da vjerujem da se ove stvari problematizuju i da se ozbiljni mediji uopšte bave ovom temom ali očigledno je da je želja za diskriminacijom neistomišljenika jača od svega ostalog. 

Znakovito je da ova hajka ni zbog čega kreće upravo u vremenu kada kroz prepiske iz Skaj aplikacija saznajemo za metode kojima su svoj politički opstanak obezbjeđivale elite koje su bile na vlasti do 30. avgusta 2020. godine. 

 

 

U svakom slučaju valjalo bi da se mediji posvete onima koji su svoj položaj ruku upodobljivali plastičnim kesama sa kojima su gušili druge ljude, izvršavali ubistva, pretovarali tovare narkotika i cigareta jer su sasvim sigurno te ruke i njihov položaj mnogo više štete nanijeli Crnoj Gori i mnogo su važnija tema za građane nego iskonstruisani događaj od sinoć da bi se nanijela šteta meni i ljudima koji su bili oko mene", napiso je on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading